Nieuwbouw

Notariskantoor Brummelhuis is al jarenlang gespecialiseerd in het opzetten van nieuwbouwprojecten en heeft veel expertise op dit gebied. Wij houden ons bezig met advisering omtrent de juridische en fiscale aspecten van nieuwbouwprojecten en de uitwerking daarvan. In dit kader hebben wij jarenlange samenwerkingen met projectontwikkelaars, ontwikkelende aannemers, woningcorporaties en gemeenten.

Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

  • Het opstellen van en/of adviseren omtrent samenwerkings- en ontwikkelingsovereenkomsten, en het opzetten van zogenaamde b.v-c.v. structuren;
  • Het adviseren over overeenkomsten tot gronduitgifte door gemeenten en daar bij als gesprekspartner van zowel de ontwikkelaar als de gemeente optreden;
  • Advisering rondom omzetbelasting en overdrachtsbelasting vraagstukken;
  • Advisering bij en uitwerking van koop-/aannemingsovereenkomsten, het opstellen en vestigen van erfdienstbaarheden, opstalrechten, erfpachtrechten, mandeligheden, appartementensplitsingen en akten van levering.

Op dit moment hebben wij nieuwbouwprojecten in behandeling in de regio Amsterdam, maar ook buiten de regio zijn wij voor opdrachtgevers actief.

Daarbij zijn diverse grote projecten van meer dan honderd woningen, maar we hebben ook projecten van vier woningen.

Scroll to Top